Monday, September 08, 2008

YB Brother Anwar Bin Ibrahim (YB BABI) is indeeed a "makhluk perosak", a dangerous pestilent, and a pestiferous living organism!

Benjamin Franklin, a scientist, inventor, diplomat and one of American Declaration of Independence signatories had suggested turkey bird to be the national symbol-animal of the great USA, but the founding fathers opted instead for the bald eagle. Imagine if they had agreed on the gobbly turkey as the symbol and try to imagine the CIA crest above! He, he!



Also flanked by two of his most powerful paymaster, top American Zionist (Cohen and Wolfowitz)!



This is taken directly from Rocky's Bru with permission, and relevant to the country and so I decided to re-publish it. Rocky received the SMS below and I would like all of you like-minded Malaysians to regurgitate this message as long as it takes to understand the gravity of the problem. This message is especially mean to Umno members, those Malay-morons in PKR, and fence-sitter Malays in general on how warped this Malay called BABI is in his desperate and futile quest to be the prime minister of this country. This is what happens when you take money from someone or a country promising that you can be the leader and then will look favourably after the interest of others, this will include giving free water, which Malaysia has in abundance. Below is what appeared in Rocky's Bru:

___________________________________________________________________________

"Bru: Everyone's doing his/her countdown to Sept 16, the day Anwar Ibrahim says he will topple the government of Prime Minister Abdullah Ahmad Badawi. This sms is part of the fever that's sending shivers down our collective spine. This one's about how the anxiously-anticipated defection of BN MPs to PR for the sake of 16/9 would reduce cosniderably the Malay-Muslim representation in the new PR government. Sms received last night after buka:



Sebarkan: BN: 140 Kerusi (MP Islam - 89 kerusi; MP bukan Islam - 51) Pakatan: 82 kerusi (MP Islam - 43 kerusi; MP bukan Islam - 39). Katalah jadi 30 yg lompat, semua bukan Islam, maka kerusi Pakatan 43 MP Islam & 69 MP bukan Islam..jika 30 yg lompat, 5 Islam 25 bukan, maka Pakatan jadi 48 MP Islam & 64 bukan Islam..jika inilah yg Anwar kehendaki, maka dia akan memusnah Islam & Melayu di M'sia..kita berdoa agar ia hanya impian kosong & Allah lindungi BN."

____________________________________________________________________

So basically if Pakatan Rakyat under YB BABI were to rule the country, Malaysia will be like Bosnia-Herzegovina (B-H) where after Muslims there being massacred those who were spared were forced to accept a "comprehensive" settlement under the Dayton Accord, which allowed the presidency of B-H to be held only by Bosnian-Muslim, the rest of the presidency (or something like a parliament which B-H does not have) will be controllefd by majority Orthodox-Serbs and Catholic-Croats. Mind you after 350,000 Bosnians are unaccounted for, either killed or killed or massacred or massacred, and the Bosnian Muslim only get the dismembered presidency of B-H!!!!
BABI now you know why I am calling you YB BABI because you are indeed a BABI for not knowing your recent history, f*@k you and your "Serbs" and "Croats" for trying to rule this country.

No fuc$ing cheers today!

47 comments:

straycat's strut said...

There were times when I wished that the bleeding hearts liberal malays would wake up one day staring at that scenario so that I could just say padan muka.

I wish they know what they are getting into and not so quick at apologizing for being a Malay and a muslim.

Anonymous said...

and whats so wrong with the configuration... not that the mp are from china mainland or taiwan or india.

Anonymous said...

Honestly Pasquale , how much is Najib actually paying you ? i did ask Tengku but he refuses to disclose the Amount.

Paskal 169

Pasquale said...

Paskal 69,

Even if I am working for Najib, which I am not, what business is it to you how much I am being paid? Who is this Tengku you are referring to?! Why do you have to go around to find out how much people are being paid. You must be one of those pathetic low sugar-level PKR Melayu who are constantly confused, like you are low on insulin! Buat lah kerja yang memberikan menafaat paskal failing that go sell your backside to BABI.

To another anonymous on your repartee? Well those MPs might just as well come from China, Taiwan or India cause the cannnot even speak the national language properly, furthermore must we get into this Persekutuan Tanah Melayu argument again where the Malays are the majority? Lol!

kamal... said...

bro cukup bro pedas tu bro..tp satu kupasan yg menarik dan berdasarkan fakta d gubal dan d kelolah dng baik..ok bro jng gentar tegur mana yg pincang dan mana yg kurang..

onuor abraham said...

Ni lah sikap orang yang terlampau makan cakap si YB BABI tu. Dia fikir semua orang sefahaman dengan dia, semua orang sokong dan cacai orang yang dia sokong. Kalau lain je pendapat, terus dia kata dibayar lah apa lah. Ingat sikit, orang yang korang cacai tu bukan semua orang setuju. Jangan ingat korang ramai sangat, yang diam dan tak menyokong berlambak2, tak payah nak cakap orang itu, orang ini..

onuor abraham said...

YB BABI memang perosak. Dengan hasutan dia, ramai yang dah terpedaya. Mereka semua tu boleh diharap ke? PR tu wujud sebab dia ada saja, sedangkan parti dalam tu tak sefahaman langsung, ketiga2 parti mempunyai agenda dan fahaman berbeza. Orang2 yang ada didalam tu pun orang2 tangkap muat yang buat kerja pun tak berapa betul. esok kalau YB BABI dah takda, eksiden ke ape, macam mana dengan pakatan? Bercakar? Dah sah2 semua mereka tu sudah diberi janji yang berlainan yang tidak dapat ditunaikan pada masa yang sama. Lantak lah korang, hancur2..

din_tanjung said...

Dia memang perosak besar dalam negara. Sebab dia sorang je, habis semua jadi kucar kacir. Dengan gaya dia menghasut sana sini, ajak orang berdemo sana, tunjuk perasaan sini. Inilah corak pemerintahan masa depan Malaysia kalau dia jadi PM nanti, nanti semua orang bersorak ye?

Abafahim said...

There no special about anwar other than spinning racial sentiment to get support.

Those who left umno to fight against BN before eg Ku Li, rais, musa, they didnt play anwar's game bcoz they fight with honour w/o putting any risk to e rights of malay n Islam for e sake of getting support fr other races.

Kalau tidak, dulu lagi ku li dah jadi PM.

Abafahim said...

There no special about anwar other than spinning racial sentiment to get support.

Those who left umno to fight against BN before eg Ku Li, rais, musa, they didnt play anwar's game bcoz they fight with honour w/o putting any risk to e rights of malay n Islam for e sake of getting support fr other races.

Kalau tidak, dulu lagi ku li dah jadi PM.

Anonymous said...

bro,

ini lah masalah nya kalau ada melayu yang menyokong babi buta saja si YB BABI ini. dia ini tak kisah apa jadi kat melayu sebab mak dia ni keling pariah dulu.

tidak, masakan dia senang saja bersekongkol dengan yahudi cohen dan wolfowitz tu. mana ada hati melayu dia ini. dulu tak tau macam mana boleh lead ABIM.

sekarang dia nak jadi jaguh bagi bangsa cina dan keling konon dan ada pulak melayu haprak yang sokong dia babi buta aja.

kalau jadi apa kat bangsa melayu dan negara ini dia ini anak beranak tentu cabut ke china atau india untuk berhijrah selamatkan diri.

tapi umno pun satu hal juga, presiden nya dah tau orang semua menyampah dengan dia tapi tak mau letak jawatan awal awal lagi. nak buat apa tunggu 2010 kalau keadaan dah meruncing sekarang?

solusi nya, paklah patut serah jawatan pada Tun Mahathir balik dan biar TDM susun balik jentera kerajaan dan urus sahingga kerajaan kuat semula.

bawah TDM dulu perkara macam ini cina dan keling dapat dikawal, kini bawah paklah depa naik kepala. dulu zaman Tunku, selalu dengar ungkapan ni, "tak apa, ah chong kawan kita, sami kawan kita" tetapi sekarang tengok lah! pulau pinang nak ikut macam singapura pula nak dibuat macam macam dengan melayu. tapi tu lah melayu pulau pinang pun terutama di permatang pauh tak sedar diri sebab tak ada ilmu. kepala dah nak di tekan di cina ngan keling pun dok mau sokong YB BABI lagi. ini lah jenis pengundi melayu bodoh depan rumah langsung tak ada pembaharuan tapi kat pulau macam macam ada.

Anonymous said...

sayadahbosan said:

dah nama pun BABI perangai pun macam BABI la jugak. dia ni bermimpi nak jadi PM atas darah dan keringat kaum dia sendiri. tak ke BABI namanya tu??

cukup said...

rusdi, enough of your racist remarks. please read the parable of the good samaritan. never know, one day you might be involved in an accident and it might be a chinese or an indian or a bugis (najib's race) who will be helping you. think rusdi, your daughter is not exactly 100% malay is she. she has some non-malay blood flowing in her vein.

jojo said...

Ha! An UMNO and Najib boootlicker!

Anonymous said...

Kita diberikan mulut untuk bercakap, telinga untuk mendengar dan mata untuk melihat. Kita diberikan akal untuk membezakan kita dengan haiwan. DEB da lebih 30 tahun tapi 30% equiti utk bumiputra tdk tercapai. DEB hanya utk 30% kroni2 saja utk perbodohkan org2 melayu. Jika terbukti DEB biakkan rasuah, kemiskinan tegar, kroni2 buat apa melenting jika dihentikan. Yg rugi hanya 30% yg opprtunis tetapi 70% melayu/bumiputra yg perlu pembelaan akan gembira. Selamat Berpuasa!

Anonymous said...

Racist beyond repair.

Sabahan

Anonymous said...

Well it is easy for BURUNG SIAL NI apa nama..BarkingMagpie...memangil orang BABI...

So gua pun boleh panggil lu BABI jugakk babi brung Barking MAGpie yg siall..

For the record i bukan penyokong PR atau BN,,,cuma menyampah dengan peranga BURUNG SIAL The Barking Magpie yg ..memang kuat buat bising..

Anonymous said...

Well it is easy for BURUNG SIAL NI apa nama..BarkingMagpie...memangil orang BABI...

So gua pun boleh panggil lu BABI jugakk babi brung Barking MAGpie yg siall..

For the record i bukan penyokong PR atau BN,,,cuma menyampah dengan peranga BURUNG SIAL The Barking Magpie yg ..memang kuat buat bising..

Anonymous said...

PAScale, why r u such a fuckwitz ? u r a fuckwits malay who is a lost cause.
go screw yourself dude !

Anonymous said...

Bro! U cakap YB BABI, Raja Ular...silap Raja Petra keturunan dayang ntah sultan mana dah marah! What say u?

Pasquale said...

cukup lah I am not rusdi and what is your obsession of pasquale being rusdi...i have two boys and a girl and they all look Malays to me do you have problem with that?! Get a good grip on life and yes check your sugar level, have a sugar cube or something moron!

kucingsiam said...

haha, burung magpie. Aku makan!

kamu pakai analogi yugoslavia betul ke? Org Bosnia tu serumpun dengan Serb, Croat, cuma memeluk Islam apabila org Turki takluk kawasan tu. Kemudian, orang Serb/Croat yang dah peluk Islam diletakkan di pentadbiran, dan oleh sebab ada tentangan maka mereka dipertanggungjawab untuk menangkap dan membunuh penentang ni. Peristiwa ini menyemaikan dendam kesumat antara kumpulan-kumpulan tersebut yang berakhir dengan tragedi Balkan yang kita ketahui.

Kamu cuba samakan dengan Cina dan India buat apa. Salah konteks.

Anonymous said...

your EQ intellectual must be super low given your action of posting such a low EQ article. the logo is inappropriate and the acronym is total irrelevant. i seriously doubts your integrity and EQ.

doggie dog said...

i think the babi is u the writer instead... what a lowly babi intellect...

chinese and indian and the rest of the world cant speak malay properly is being used to gauge as citizens of malaysia - what a joke and a stupid one ..

on the other hand, if the malays cant speak english which if u forgotten is the international language of the world, therefore u are not fit to be a human of this world - which is called the earth..

what a great analogy u have.. unfortunately it is a stupid one...

i bet u dont understand the half glass full theory... since you got a brain of a chicken.. wat a sad case...

doggie dog said...

why need to moderate the comments? u dont hv balls of steel to read the harshest of comments??? pi la mati babi!!!

Sans said...

So much hate, how can you ever live with others?

So how can more non-Malays MP's actually threathen Islam as the official religion or be a detriment to any one race. MP's must help all their consitutents.

This is fear-mongering. Trying to appeal to people's worst instincts with innuendo and fear.

Please explain clearly how are your interest (since you imply you have a very narrow race based interest) is threathened?

hatethisstupidblog said...

dude, i wish i can meet u in person. yeah it is easy peasy to call DSAI BABI. shows how low ur level of intelligence is. and please, dont think every PKR supporter is so stupid to fall for Anwars every word just because we were too captivated by his charisma. ppl can think for themselves. and the majority of PKR supporters are professionals who can do serious analytical thinking and only want the best for ALL malaysians.

and yeah its easy to criticize someone. just ask urself, what have u done to make the country better. bitch around and call ppl names? please grow up..

babi..babi..babi.. wish i can throw a pig to ur face. but then it would be an insult to that poor pig.

Anonymous said...

ajaran islam manakah yg membenarkan u all memanggil umat manusia lain sebagai BABI? bulan puasa pulak ni...

saya rasa babi ialah binatang jauh lebih pandai drpd mereka yg me-layu-kan perkembangan negara dan pembangunan masyarakat akibat kejahilan kesombong-bodohan kelemahan intelek ...insaflah, sesuatu objek tu tidak akan dijangkiti oleh ulat jika ia tidak reput terlebih dahulu - hukum alam

pkir said...

You are spreading such a stupid idea. For you to be able to say this effectively proved that you are a product effectively produced by BN's break-and-conquer a.k.a. racism ideology.

Even if it is true that most of the 30 people are non-Malays, do you think once Pakatan got the power, they will demolish all masjids, sekolah agama etc.? What do you think PAS is in Pakatan for? Where do you think the many good Muslims in Pakatan are? Such an immature and hideous claim to make and to pollute others' minds.

Other than those, your big problem is not being able to trust Malaysians who are not Malays. I am pretty sure they wouldn't go that far to upset the majority of the Malaysians. (So do I believe that the Malays from Pakatan will not do so on non-Malays.) Even, in its worst case, if they intent to, you think the power of people will allow them to even start?

If I have to make a choice between you and my Chinese and Indian friends, I would rather to let our nice Chinese and Indian friends to take over your country than a racist like you (and many others) to do it. It makes me feel sad when seeing anyone being depressed by those racist.

Anonymous said...

Why fight for race that does not exist.There is no such thing malay. Jawa Yes, Bugis Yes, Achenese Yes....snd so on...mana ada malay. Hang Tuah not malay...the towering "malay" Mushsi abdullah- a tamil. Parameswara an indian to be precise a tamil. 40-50% "malay" language - tamil/sanskrit ..oh now vely Inggeris...Find something of ancient civilisation ...heboh "melayu" tapi bila itu Hindu..bukan "melayu" tutup semua cerita.

Should be ashamed. Shame..shame

Anonymous said...

whoa!...angsty...
you people need help man...

Anonymous said...

curious... "look malays to me", what does that mean? Mahathir and Shafee Abdullah are not Malay but probably they do look malay in your dictionary... and how about this Ahmad Ismail? Is he a Malay or a Mamak?

~p.e.a.c.e~

Anonymous said...

bro,

i pity your kids having a father like you. i wonder whether they are aware their father is one hell of a moronic Malay.

Kazarite said...

What better reason to dismantle UMNO/BN than this..

The Barking Magpie is a product of BN's mind control program. Malays are kept dependent on NEP, they're kept stupid, can't think for themselves.

I really pity those Malays that have been idiot-fied by UMNO.

Luckily, the PR-supporting Malays represent a wave of the future. Definitely a better gene pool for a better future crop of MALAYSIANS.

I hope Malays like Barking Magpie and Ahmad Ismail and other such morons can go extinct by their next generation.

Thank you and selamat berpuasa,
Wasallam.

Anonymous said...

Bertuankan Melayu/Islam pun tapi kalau makan hak masyarakat apa guna...???? Kenapa nak bertopengkan agama... kalau hati busuk...????

Anonymous said...

BarkingMagpie you and like minded people are trying to destroy the country. You should be tried for treason for spreading hate and disunity.

Do you think Malaysia progressed till it present state just by efforts of one race alone? Why do people think the Chinese or Indians want to take over the country? We can't run it on our own. We want to run it together ... for an equal Bangsa Malaysia.

If this is what PR is fighthing for then I'm all for it rather than peluk tubuh and see our country sink deeper in racial discrimination and money politics.

Nobody wants to take away rights form anybody. But sharing what is already given to all in equal. Is that so bad? So if you get extra then you have a problem with other people getting extra ? What do we call that ? Dengki ?

kopisejuk said...

yg awk benci kan org ni knp? dalam dunia ada ada mnusia, ttp mnusia hnya berbeza pd warna kulit dan kedudukan geografi nya saja.

adakah tuhan cipta mnusia yg berbeza hnya utk dibenci? wake up la bro!

pada mta tuhan, mnusia adalah sama. yg berbeza hnya mnusia, samada dia percaya tuhan @ tidak.

anwar blm lagi jdi PM, dh jdi kecoh. ''tak kenal maka tak cinta''.

ingt satu perkara, kita sama2 byr cukai kerajaan. bukan awk jer yg byar. bapa sy byar juga utk kegunaan JPA(duit yg anak awak utk bli HP baru tu duit bapa aku jga)...ingt tu....we share this world. tolerate lar!

Knights Templar said...

Wow Pasquale,Quite a fan club you got here huh.Slow sikit on the race issue lah kawan.And to those who think pasquale is Rusdi , let me assure you he's not for i know Rusdi well. Rusdi is Minangkabau while Pasquale is some sort of Ketuan Racist with his comments... for reasons only known to him.

Pasquale said...

knight's templar yours is the only sane comment thus far! Phew! If you know me you know I am not a racist and if I am Mother Theresa is the greatest whore on earth! It is is just that you know and I know that for a fact Malays are not racist, but when others try to play that card we can play the game if that is the case let us open many old wounds such as when Chinese massacred Malays during the fourteen days of vacuum in governance in Malaya. Bintang Tiga during the vacuum period killed many, including my Uncle, when the other two escaped. The period of vacuum is when the British hadnot re-established in Malaya and the Japanese surrendered. So the Chinese KMT went on a killing spreee. So do not open old wounds, live and let live. My entirely family have forgiven the Chinese who did it so lets us all be Rakyat Malaysia as before, Sivarasa, Tien Hua are you listening?!

Anonymous said...

sayadahbosan said:

uhhhh i love the mantra "freedom of speech" but suddenly all the liberals so-called open-minded f~kers are saying that my favourite writer is a racist when actually they are the one who are still hiding inside their closet hahahahaaa lets play the racial card.. ain't it fun. how do you feel bila semua pun join sama jadi racist? korang ingat korang saja boleh suka hati kutuk bangsa aku?

come out come out whereever you are boys and girls..
coklat inside, kuning inside, hitam inside, putih inside jom kita party..

We are all racists to begin with

Anonymous said...

an utter disgrace to your own race...i just hope your children do not follow your footsteps when they grow up.

Anonymous said...

Be more matured and stop calling people names. Stop being so childish... calling names won't get you anywhere... it'll only memalukan you more. :)

Anonymous said...

sabra lah saudara . Cuba banyak2 baca quran , ingat kan Api Neraka Yg Panas adan Ingatlah Syurga yg penuh dengan kenikmatan . Cubalah kurangkan buat dosa dan kejar lah rahmat dari Allah yang Maha Esa , Yang Memberi rahmat dunia dan akhirat.
Suatu hari , kita semua akan mati dan akan mengadap Allah Yang Maha Esa , dimana sesiapa yg menyembah dan patuh pada perintah Allah dan diberi rahmat oleh Allah, maka selamatlah dia , maka sesiapa yg menyembah selain dari Allah , maka Neraka lah tempatnya dan sia-sialah segala perbuatan baiknya. Itu lah ketentuan Ilahi.
Sejukkan diri dan hati , dengar Al-Quran dan laksanakan ajaran yg Allah hendak kita patuhi disini;

www.quranexplorer.com

Moga2 Allah memberi rahmatNya pada saudara dan memberi nur cahaya dalam hati saudara supaya sentiasa ingat pada Allah yang Maha Pengasih lagi Maha Penyanyang, amin ya rabbalalamin.

Iklas dari
saudara seagama mu

Anonymous said...

Let no man pull you low enough to hate him.
Martin Luther King Jr.

which is why i decided not to hate you but in case you want me to, give me a parachute.

R,
=)

arctanck said...

Another retard like Ahmad. Barking magpie, what a well chosen name, as Magpie is generally known to be an evil bird and is disliked by most people. Those who know this guy pay attention. I wouldn't trust him with a pair of scissors, let alone listening to what he has to say!

Madman said...

Cool man, Ahmad ismail, is a Nuar's pawn for Gerakan & MCA to join PKR.

lebih percaya ular said...

Pemimpin PAS mengkafirkan orang yang seagama dengan nya, solat dua imam.

Pemimpin Keadilan pula adalah golongan kaum nabi Luth yang dilaknat Allah.

Ingat semua,
kalau Tsunami, Banjir, Taufan ke yang datang yang banyak dosa atau tak berdosa turut terkorban.

Sepatut nya kita ni berdakwah kat Lim Kit Siang ka, Karpal Singh ka

ha ha ha....

Khalid Al Walid yang gagah tu pun masuk islam.

Sifat semulajadi orang melayu ka nak menasihat/mengislam kan orang melayu balik?

pendek sangat ka iman orang melayu ni?

ha ha ha....