Tuesday, May 01, 2012

Don't you just love resolute and decisive leaderships!




Brother Anwar Bin Ibrahim (BABI) is clearly employing the lemming logic, directing his poor and pathetic followers down the political precipice and oblivion!
For a man who is HIV positive, yes you heard me right, surviving only on cocktail drugs that only the rich can afford, and just to prolong his life or to borrow some time, this man has nothing to lose.
Like Nero he has no problem seeing the country burn.
Unlike Freddie Mercury, who wrote beautiful songs upon realising he had contracted AIDS before he died, this BABI is willing to burn and destroy the country!
With his HIV positive and his spreading further his affliction to anyone he had sex with (man or woman) he has committed a heinous crime by spreading his disease!
This man is dangerous! Can someone do something to stop him please!!!

74 comments:

Anonymous said...

Malaysian are blinded by UMNO for 50 over years like the picture showing the rats all falling off. Time for a new era under PR, lets clear up all the BN corruption first before we agree on anything else.

Anonymous said...

Maybe you had missed the pint.

Lesson 2:

How does it taste to devour a dead person's flesh??

Di akhirat nanti, orang yang menabur fitnah akan diseksa kerana ia adalah dosa besar. Allah turut menjelaskan betapa buruknya perbuatan mengumpat dan fitnah itu menerusi firmanNya: ...dan janganlah kamu mengintip atau mencari-cari kesalahan dan keaiban orang dan janganlah sesetengah kamu mengumpat setengah yang lain. Adakah seseorang dari kamu suka makan daging saudaranya yang telah mati?...(al-Hujurat: 12)

Ameen Ya Rabbil Allamin

Anonymous said...

Anon May 01, 2012 6:11 PM

Fuly agreed with your logic statement.

Anonymous said...

U hari-hari hantam Anwar tak akan tukar satu hakikat iaitu UNMNO yang kotor and rasuah mesti dirutuhkan oleh rakyat demi kepentingan negara ini.

Anonymous said...

anuwar tu sama bergelumang dgn kotoran, u tell me mana politician yg bersih, gomen ke, apa lagi puak2 pembangkang..

Anonymous said...

anon @ May 01, 2012 10:24 PM

yes yes I agree and anwar is the KING of fitnah

thanks for reminding us to DISCARD him

Anonymous said...

anon@May 01, 2012 6:11 PM

huh?? under PR free from corruption?? yes meh?

I scared lah wait all kena depan belakang atas bawah - maciam maciam dolls, cinalah, thailah, frens wives lah frens husbands lah

and too much icecream not good for health lah - tooth decay and diabetes

not good not good - better the devil UMNO than the angel - ambiga, anwar, guan eng, kit siang, teresa cock, tian chua, karpal sink

nightmare nightmare

Anonymous said...

Betui BABI ni makhlok perosak, perosak negara, Melayu dan institusi raja raja, kita kena hapuskan dia sabelum negera ni di ambil alih Cina!

Utara Only!

Anonymous said...

Pasquale, how did u know that the Brader got AIDS? If betul.... alhamdulillahhhhhh.

Anonymous said...

AIDS - no wonder takde seri dimuka

balasan pada orang yg tak kenal larangan agama

Anonymous said...

kalo bole main buntot jantan...makan bini orang... tala pelacur amoi dll.....tak ada apa yg *news* lagi kalo dari si polan ni. Cepat lah mampus!

Anonymous said...

Let's try it one more time......for the hardcores....this time please read slowly

Lesson 3:

How does it taste to devour a dead person's flesh??

Di akhirat nanti, orang yang menabur fitnah akan diseksa kerana ia adalah dosa besar. Allah turut menjelaskan betapa buruknya perbuatan mengumpat dan fitnah itu menerusi firmanNya: ...dan janganlah kamu mengintip atau mencari-cari kesalahan dan keaiban orang dan janganlah sesetengah kamu mengumpat setengah yang lain. Adakah seseorang dari kamu suka makan daging saudaranya yang telah mati?...(al-Hujurat: 12)

Ameen Ya Rabbil Allamin

Anonymous said...

Ameen Ya Rabbil Allamin @ May 03, 2012 7:13 PM

hahaha

your message should REALLY be redirected to peliwat tua, yg kena AIDS, yg takde seri dimuka, dah macam zombie

P.S. you start with English and quote in Malay - that means you are more comfortable in English but use Malay for a religious message to CON and hoodwink the Malay Muslims who are majority in order to support DAP

your tactic wont't worklah no matter how many times you repeat your cut and paste sermons

kesian buat penat saja, hee hee hee

Politicalamity9 said...

Anon with Lessons...

Just what are you referring to? straight to the point please.

Anonymous said...

To hahaha/heeheehee and Politicalamity9,

First of all to hahaha/hehehe, u listen very carefully here;

"Saya oreng Islam, saya tinggel disini....isteri saya oreng M'sia, ....Awak....JANGAN BIADAP laa"

And for Poli..calamity9, here's the anglicised version of Surah
(al-Hujurat: 12);...
"O ye who believe! Avoid being suspicious as much as possible; for suspicion in some cases is a sin: and spy not on each other, nor speak ill of each other behind their backs. Would any of you like to eat the flesh of his dead brother? Nay you would abhor it....but fear Allah."

You have been warned.

Politicalamity9 said...

Anon y mous,

You don't quite extend your thinking thoughtfully. I do not need translation, I do not need to listen carefully of your plagiarized sentence taken from the youtube.

just direct your surah to whoever you are referring to straight to the point.

Siapa yang menabur fitnah? Siapa yang mengintip? Dah terang lagi bersuluh, kalau nak ditunjukkan oleh Allah akan keaiban seseorang, tak perlu mengintip. Sesungguhnya orang orang yang beriman itu diperlihara oleh Allah dari keaiban.

p/a: jangan nak biadapkan orang sangat kalau tak tahu. Mungkin saya bawa kereta lbh lama dari awak Islam, beristerikan org Msia dan tinggal sini (sarcastically).

Anonymous said...

anon@May 04, 2012 11:59 PM

hahahaha dah takde modal curi skrip orang lain pulak tu

jangan marah marah, nanti otak pening, tak reti nak jawab dgn sempurna

Hee hee hee, asyik asyik pakai ugama nak hentam orang

apa punya warak ni - kalau dah bengap jangan lah act macam alim ulamak

mungkin dah lama pendam hasrat nak jadi ustaz tapi apa kan daya otak tak cukup

Malunya memperalatkan ugama utk kepentingan diri sendiri

agaknya harga diri terlalu rendah, jadi pinjamlah kata kata hikmah drp ugama, nak tunjuk bagus tumpang bongkak

heh heh heh

Anonymous said...

Now for lesson no.4,

Especially for the munafiks in poly9 and the laughing hyenas....

(al-Hujurat: 12);...
"O ye who believe! Avoid being suspicious as much as possible; for suspicion in some cases is a sin: and spy not on each other, nor speak ill of each other behind their backs. Would any of you like to eat the flesh of his dead brother? Nay you would abhor it....but fear Allah."

Siapa Maikan Cili Dia Rasa Pidas!!

Politicalamity9 said...

so what does the Quran say about someone who calls another munafiq without clear understanding of who the others are?

Yes, it is incorrect to perform things as mention by surah Al Hujarat, but that does not justify the wrongs of the sinners.

Anonymous said...

anon@May 06, 2012 9:07 AM

Siapa Maikan Cili Dia Rasa Pidas!!

hahahahahaha

salahlah pak lebai

Sesiapa Makan Cili Dia Akan Rasa Pedas!

hahahahahahaha

niat nak khutbah, tapi kat blog politik, niat nak caci orang, peribahasa pun salah eja

hahahahahahahaha

dah banyak dah kesalahan - inilah akibat politikus murahan nak memperalatkan Agama yg suci utk tunjuk alim konon

alahai alim alim kucing, bila takde orang makan aiskrim

hahahahahahaha

Anonymous said...

Jangan salah fahem, hyena ketawa, saya cakap bahasa malaysia ejaan "english".

So what's the big deal mate???

Lagi satu...orang munafik sama saje makan daging orang sudah mnati....dia saje yang betul!!!

Mashaallah.

Anonymous said...

Anon May ,07 2012- 8:49PM

Fahem??? It is "faham"
Hyena??? What is that supposed to meant by?
Saya cakap bahasa malaysia ejaan "english"- By this type of writing, your not a Malay or perhaps you are a Malay but you are an incredibly stupid Malay.
Munafik can go to hell, that should be addressed to the so-called prophet, so-called imam mahdi and also the so-called caliph (I have forget his mane again, nenen is i what I nicknamed him)
By the way man, you construction of words in BM is sucks. Shame on you, UPSr and PMR students whether the races are more beautifully craft than you are.

"Jangan salah fahem, hyena ketawa, saya cakap bahasa malaysia ejaan "english""

You sucks man, really bad in usage of BM despite all these years.

Helang Met said...

Jangan kita side-track the isu. UMNO buruk ke, PKR kotor dan jijik ke, PAS hilang akidah ke........ semua ini merujuk kpd bangsa Melayu. Yang patut kita khuatir ialah orang Melayu akan hilang kuasa , menyerah kuasa politik kpd bukan Melayu dan musuh dari luar. Ini lebih bahaya ! Jadi, jika sudah dikenalpasti siapa dalang, pengkhianat, penderhaka yg terbukti membantu musuh, rejamkanlah manusia ini ; tak kiralah samada kita Melayu UMNO ke, Melayu PAS ke, Melayu PKR ke atau Melayu DAP ke ..... kita mesti hukum DAJJAL ini. Sudah tiba masanya semua umat Melayu Islam di bumi ini ketepikan perbezaan ideologi politik masing-masing buat seketika untuk menghukum Dajjal &Penderhaka ini supaya kuasa politik tidak direbut dari tangan org Melayu. Pelihara kuasa ini dahulu. Kalau nak berebut pemerintahan selepas itu, gunalah avenue politik dan pilihanraya. Buat sekarang ini BERSATU dahulu , pelihara kuasa politik kita. Kalau terpaksa mengorbankan PEROSAK, korbankanlah ! Individu-individu Melayu yg tak 'berguna' , yg menjadi duri dalam daging, yg umpama gunting dlm lipatan, mesti disingkir dahulu !!!

Anonymous said...

Anwar Ibrahim memang gampang!

Anonymous said...

Correction! !!!!

Read " by ultrakiasu DAP".

Anonymous said...

Can you please post your comment on Anwar's FB. .....it will be more appropriate.....

Helang Merah said...

Jangan kita side-track the isu. UMNO buruk ke, PKR kotor dan jijik ke, PAS hilang akidah ke........ semua ini merujuk kpd bangsa Melayu. Yang patut kita khuatir ialah orang Melayu akan hilang kuasa , menyerah kuasa politik kpd bukan Melayu dan musuh dari luar. Ini lebih bahaya ! Jadi, jika sudah dikenalpasti siapa dalang, pengkhianat, penderhaka yg terbukti membantu musuh, rejamkanlah manusia ini ; tak kiralah samada kita Melayu UMNO ke, Melayu PAS ke, Melayu PKR ke atau Melayu DAP ke ..... kita mesti hukum DAJJAL ini. Sudah tiba masanya semua umat Melayu Islam di bumi ini ketepikan perbezaan ideologi politik masing-masing buat seketika untuk menghukum Dajjal &Penderhaka ini supaya kuasa politik tidak direbut dari tangan org Melayu. Pelihara kuasa ini dahulu. Kalau nak berebut pemerintahan selepas itu, gunalah avenue politik dan pilihanraya. Buat sekarang ini BERSATU dahulu , pelihara kuasa politik kita. Kalau terpaksa mengorbankan PEROSAK, korbankanlah ! Individu-individu Melayu yg tak 'berguna' , yg menjadi duri dalam daging, yg umpama gunting dlm lipatan, mesti disingkir dahulu !!!

Anonymous said...

firman AllahsubhanAllahuwataalla ni sesuai untuk anuar..bertaubatlah anuar sebelum terlambat..

abg sabu said...

no wonderla kena AIDS selalu tukar2 pasangan,jantan betina dia sapu

Anonymous said...

Fuck them all!

Anonymous said...

DAP... JUST GO BACK TO BEI JING PLEASE

OPSSS DONT FORGET RETURN UR BLUE IC HERE @KDN... UMNO mca no more value to u.. go back pig..

Anonymous said...

PR tu bersih sgt ke?

Anonymous said...

Aku dah nak muntah bila baca komen kata kerajaan sekarang rasuah, UMNO rasuah dan macam macam....

Kalau rasuah, dah tentu Malaysia tak semaju sekarang ni...

Pakatan Rakyat tak rasuah ke????

Jgnlah jadi buta mata dan hati..

Mereka lagi teruk!!!

Siapa bapak rasuah ?
Siapa yg mulakan politik wang?
Siapa yg suka salah guna kuasa?

Tengoklah sendiri macam mana pemilihan parti mereka...penuh dgn rasuah dan salah guna kuasa..
Parti kencing rakyat!!!

Malaysia akan terus maju dibawah BN.

Anonymous said...

Pakatan rakyat sebenarnya tak wujud. Mereka ni menipu rakyat.

Siapa ketua pemimpin mereka sebenarnya???

Bila kata PAS, dia nak Hadi awang jadi PM.
Bila tanya PKR, of course dia kata anwar...bila tanya DAP, dia akan kata Anwar...

PKR dan DAP memang dah ada deal. PAS aje yg masih budak budak dan bodoh...Lu ingat, PKR dan DAP , percaya ke pada PAS???

Tengok sendiri di Selangor dan Penang, kenapa EXCO agama tak bagi pada PAS???? Di selangor, dulu PAS jadi EXCO agama...lepas hassan Ali keluar, DAp & PKR memang tak percaya pada PAS, sebab tu dia tak bagi lagi pada PAS..

Kepada PAS, jgn jadi bodoh!!!
Kepada penyokong PAS, jgn jadi dungu dan keldai!!!

Insaflah!!!!

ya allah kau satukan UMNO dan PAS supaya org melayu dan islam kuat di malaysia...Org melayu dan islam di asia tenggara mampu menggoncang dunia..sekiranya bersatu!!

Tapi selalu dihalang oleh agen yahudi..(semua dah tahu siapa agen ni)

Anonymous said...

orang PR ni memang bodoh! dah berapa banyak Si Anuwar tu berbohong masih sokong bontot dia...

Anonymous said...

so much of name calling each other sudahla tu anak2....

let me be clear: ayat Quran mengenai bahaya fitnah tu ditujukan pada Anwar and the gang - everything that befalls them dikatakan kerja BN/UMNO/Gomen... how can that not be fitnah??

meliwat - kerja BN
kena pecat - kerja BN
china doll - kerja BN
Mak marah - kerja BN
kalah election - kerja BN
Bersih ganas - kerja BN
Bersih provoke polis - kerja BN

Silap-silap kena cirit birit pun kerja BN. Yelah BN kan all powerful.

Dah terang lagi bersuluh kita yang menggelar orang lain anjing (hyenas) tu adakah lebih baik?

Dan yang mengejek cara mamat cameraman tu bercakap, adakah kamu lebih baik?

Kalau nak berdakwah, jangan lah di belah sini saja, belah sana juga amat memerlukan dakwah anda... :-)

Anonymous said...

haiyooo ape mau gado2 cuii...inilah politik memang buleh kasi orang2 suma porak peranda la. btw memang sah ke Anwar ade HIV + ive. Serious admin??? Ok i bet Anwar mesti akan baca blog ni. If tak betol..he really need to prove it. Senang! Apehal bising2. Btw..bantai bab politik guna ayat agama xsyok la wei. Kalu setakat jadi ustaz/ustazah copy paste, pigi copy n paste masuk Mic Word tu than print out than paste di wall. ada lagi baiknye. Ini pasal Anwar pon nak kecoh2. Seriously..napa org2 PR dah macam elergic sangat. Pantang kene bahan, mulalah gune ayat agama. Siapa Anwar tu? he is a normal person isn't? Kalu dia bagus sangat...xde dia nak ikut telunjuk si Ambiga tuh. Kapir Laknatullah! Im not respect ketua mcm tu la. Melayu tada...Islam pon tada. How??? President Pas pon sama. Boleh la ikut kapiaq tu buat demo. Adoimakkk...Cmne Pas (parti Islam) boleh bersepakat dgn DAP / Ambiga tu? walhal..UMNO is islam.Kenapa xleh sepakat dgn kerajaan? Kalau PR boleh kuar ayat2 agama...UMNO boleh buka buku sejarah! sedar la sikit..sapa yg bertungkus lumus nak rampas Tanah Melayu dari dijajah. n sapa yg buka Putrajaya?? cehh...ade hati org bawah Anwar tu nak rampas Putrajaya konon. choiii la~

Anonymous said...

Biarlah ada yg makan daging saudaranya sendiri.Tapi jika Allah terima taubatnya maka terlepaslah makan steak. Tapi kalau benar Mr.Anwar hiv positif cepat2lah yg menuduh orang munafik bertaubat. Cinta selalunya buta tapi gunakan otak. Jangan fanatik pada seseorang hingga jadi tak waras.

Anonymous said...

Hanya kaki bontot aja yg akan menyokong pembontot. Like an english sayaing 'Birds of a feather flock together'.

LADO TOKOU said...

Kalau benar orang ini dah di jangkiti HIV alhamdulillah...kalau tidak seluruh Malaysia akan ditimpa bala jika orang ini berjaya jadi PM

Anonymous said...

pakai agama hentam org tp sokong demokrasi tulen dan bebas ciptaan kafir yg tak pernah diajar oleh Allah SWT dan Rasulullah SAW!

Anonymous said...

Anon with Lesson...

Hj Hadi punya Fatwa...Agendadaily, 27 Ogos 2009...Apa Hj Hadi Kata??? Kalo tak tau...meh sini aku bgtau..bunyik dia lebih kurang macam ni la....dalam pada kita diberikan amanah utk memilih bakal pemimpin kita, maka dibolehkan kita membuka dan menghebahkan hal2 peribadi atau perkara2 aib seorg yg bakal menjadi pemimpin itu agar sekalian org yg akan memilih dia menjadi pemimpin itu nanti mengetahui peribadi dan akhlak beliau...

Bunyinya lebih kurang mcm tu la...So yg ni...macam mana plak hang nak jawab????

jawaselatan said...

Assalam, masa nak bongkar keaiban orang lain tak rujuk pun alquran dan hadis, bila tiba giliran sendiri pandai pulak buka kitab.
So, marilah kita kembali pada aiquran dan hadis.

al -zarqawi said...

Saya ingin menarik perhatian, dalam pilihan raya kecil di Permatang Pasir sebagai contoh, Umno dan Barisan Nasional mengatakan kita tidak boleh menyebut keaiban seseorang, sedangkan pilihan raya adalah suatu amanah yang besar untuk rakyat memilih pemimpin.
Di mana dalam amanah memilih pemimpin kita wajib mendedah peribadi orang yang hendak dipilih itu, adakah ia seorang yang benar-benar adil, tidak fasik dan tidak melakukan perkara-perkara yang boleh menjatuhkan maruah.

Itu satu tanggungjawab agama yang tidak termasuk dalam perkara yang membatalkan pahala puasa. Ini jelas diperkatakan oleh ulama-ulama dalam kitab mereka, khususnya dalam perkara yang seperti ini.
Bahkan, dalam perkara saksi di mahkamah, saksi dalam perkahwinan pun kita kena dedahkan peribadi seseorang. Inikan pula untuk memilih wakil rakyat dalam satu kawasan yang mewakili rakyat untuk membuat dasar dalam Dewan Undangan Negeri (Dun).
Maka, ia perlu ditelitikan dalam perkara maruah dan peribadi pemimpin ini.

THESE ARE THE WORDS OF ULARMAK TUAN GURU HADI AWANG. I WONDER WHO IS MORE STUPID COMMENTARS HERE TRYING TO QOUTE FIRMAN TO PROTECT PAKATAN LEADERS OR TUAN GURU HADI AWANG ? I LET YOU FOLKS BE THE JUDGE

Servant of God said...

Tak payah nak keluar ayat2 al-Quran kat sini.

Apa kata kau serang orang yang jual kalimah "Allah" kepada orang kafir? Bukan sebarang kafir, tapi Nasrani yang terang2 mahu memurtadkan orang Islam di Malaysia nih.

Mana yang lebih penting pada kamu? Manusia atau Allah SWT? Aku pilih Allah. Pada aku, penjajaan kalimah Allah cukup untuk menolak aku daripada menyokong PR.

Jadi, kamu yang kononnya kuat sangat bagi lesson, yang sukanya bertanya suka ke orang makan dead man's flesh, aku nak tanya, betul ke kamu penyembah Allah SWT?

Ke, saja2 nak tunjuk glamer?

Anonymous said...

new era under PR? nah, middle finger for you!

PKR bukan saja ada rasuah, malah maksiat dlm jamban pun adaaaaaaa.. DAP setakat ramas je dah rasuah 200k woooo...orang tua dapat 100 je setahun...akai ada ka???
PAS tak habis2 dengan isu pompuan dan bini orang..bodoh pulak tu..

waaaah...keluar ayat Al-Quran pulak ye? sape fitnah sape bro? org pertama kata dia al-juburi sape? org umno ke? dia skrg jadi timbalan presiden parti yang perasan hebat agama tuuuuuuu..korang yang kononnya beriman dah lantik seorang pelopor fitnah jadi ketua? bodoh sangat kan??? kah kah kah

Cyleo Blue said...

Only the CIBAI loves BABI

Anonymous said...

Whether a politician is dirt or clean is just an idealist expression ..most intelligent quest is whether U are clean enough to pre judge others... So my friends dont expose Ur non value no more...
To me the most important ..what man's best quality in them of balance in one's action to nation..As I see by my judgement present gov.. doing fine in accordance to what we live today...so simple... Kalau belajar mesti pandai...kalau usaha ada kejayaan.... kalau hidup bersih mesti sehat..Kalau buat kerja mesti dapat upah.. Ada pre paid bolih buat call...
But again..lots like to talks as their revenues...and some just falls in line with those pure loser as seen lots in Malaysia today ... small group but max nuts...from all level of status..
my simple advice is...stays in hospital for few day then U might relise how fortunate and timelost done by U...Lets build good eco.. life and serves your parent and family well...
Life is well then..

Hperancis

Anonymous said...

cibai are orang2 pas, pkr,... dap sememangnye pigs and anwar ibrahim is a BABI..i rest my case..hahaha

Patriot said...

Politik memang kotor, tetapi Politik BN tidak pernah mencaci dan memburukkan imej negara sendiri dan mengkafirkan saudara Islam. PAS yang suka mengkafirkan umat Islam dan PKR dan DAP sentiasa memburukkan negara untuk kepentingan mereka.

Demokrasi dan liberalisme ciptaan Yahudi laknatullah. Hasilnya atas dasar tersebut umat Islam yang lemah berpecah dan bangsa Melayu yang lemah bertelagah. Tapi jangan lupa pada fakta iaitu UMNO dan BN telah memimpin sehingga Malaysia menjadi negara maju dan menjadi ikon kepada negara dunia ketiga dan dunia Islam.

Biar mati berdiri, jangan hidup berlutut!

Anonymous said...

Tak lama la tu.

Macam mana agak nya RUPA dan BAU BANGKAI (tak layak di panggil MAYAT) si Peliwat Bontot Kaum Sejenis juga si Penzina Isteri Org juga si Penagih Seks Pelacur ni bila dia KOJOL nanti?

Anonymous said...

orang Islam diharamkan BABI
anwar pencai BABI dap yang sudah tentu makan BABI
BABI juga musuh orang Islam seperti anBABIga

dap anti Islam
dap anti Melayu
dap kaum cina yang runtuhkan dan musnahkan sistem raja cina, kaum mereka sendiri
apa, ingat dap dari kaum cina kafir makan BABI nak sokong Raja Melayu ?

Jauhilah diri dari BABI
Jauhilah diri dari amBABIga
jauhilah diri dari daPIG

semuanya ada kaitan dengan BABI

eXception said...

Dunia... Dunia... Apa sudah jadi??
Yang Mendedahkan Kemaksiatan Dicerca... Yang Melakukan Kemaksiatan Terus Dipuja...

Anonymous said...

it not imposible...maybe..hahahaha

Anonymous said...

Thks. helang met. You comment look pretty good.Lupa kan pasal parti, kita melayu bersatu.askar melayu yang lawan komunis, nenek datok kita yang bermatian mempertahan tanah melayu. Dimana kaum cina masa itu, di mana kaum india masa itu. di mana kaum org asli masa itu. semua tiada. Yang sanggup berkorban hanya orang melayu, Tunku abdul Rahman yang berjuang untuk merdeka kan malaysia. Cuba saudara teliti nak ke bangsa cina, india menjadi askar,? sehingga sekarang bangsa apa yang menjadi askar, cuma org melayu, sebab apa mereka ni ada kecintaan untuk megara malaysia, tapi yang kafir cuma nk kuasa saja. olih itu wahai bangsa malayu dan saudara saudara ku tertaut lah kita. jangan sampai malaysia di kuasai olih kafir kafir ini. tau kah saudara ku hati kafir kafir ini sama saperti hati yahudi.Mereka akan ambil hak kita jika kita lalai.Olih itu jangan bagi peluang pada mereka ini. Saya sedih melihat apabila Nik Aziz berpegang pegang tangan bersama pemimpin kafir ni.Mereka ni jadi pas sebagai bridge to attack us.Saya Mohon allah beri pertunjuk kapada mereka yang lalai ini.

Jawajohor said...

Orang bodoh kata UMNO KOTOR .
ANWAR KAN NO 2 UMNO DULU.
KALAU KOTOR DALAM UMNO, LEBIH KOTOR DALAM PKR !

Anonymous said...

anwar aljuburi HIV positive?

mind to tell us where you get this info from?

Anonymous said...

Hperancis @ May 09, 2012 11:04 AM

hey hey hey - you have been silenced by Melayu bermaruah, dodo dude

so change your tactics to con Malays thru Quranic verses - it fell flat

pathetic

Anonymous said...

KALAU BETUL ELOKLAH TU. BIAR MAMPUS CEPAT.

DARI DIBIARKAN ORANG SEPERTI INI TERUS MEMECAH BELAHKAN ORANG MELAYU DAN MEROSAKAN AGAMA ISLAM DIMALAYSIA INI.

Anonymous said...

aku tak nak undi UMNO

Anonymous said...

aku & family tak boleh tukar haluanlah, selagi tarak bukti DSAI hiv positive...mesti sokong dan undi Pakatan Rakyat...lingkuplah BN.

Anonymous said...

Orang BN nak pertahankan kuasa sypaya balun harta Negara, macam2 tuduhan yang melulu terhadap DSAI...seorang peliwatlah, kaki serba bolehlah tapi sehingga sekarang kini DSAI di landasan benar semua dakwa dakwan BN " F A I L", tak boleh kemukakan bukti yang kukuh, macam mana nak undi BN beb, lingkuplah BN, lingkuplah BN... hidup rakyat, reformasi x3.

Anonymous said...

M kata BN banyak org tak pandai, sebab tu banyak cerita meragukan.

Anonymous said...

M kata BN ni tak ramai yg bijak. sebab tu cerita meragukan rakyat

Anonymous said...

Wow, I can safely say ALL Ameno's loyalist are bunch of idiots and have i.q less than 10. Seriously, can human being be THAT stupid? You people proved it can be done...bravo

student said...

jangan salahkan sesiapa...semua orang ada buat silap...pasal anwar kawan2 saya yang terikut pergi demo bersih..kena tahan sampai tak boleh amik paper final....betapa kesiannya saya tengok mereka....gara-gara teruja dengan anwar..

lan said...

this is what u call work of a PENCACAI. Cari makan dengan kerja lain la bro

Anonymous said...

Totally agree. Busuk2 BN still better than PR

Anonymous said...

Aku nak kasi kubur itu PKR.. Pasai PKR sudah pechah belahkan orang melayu dalam UMNO dengan retorik dan pembohongan semenjak dari tahun 1998 lagi .. Hari ni dia dah mula pechahkan orang Melayu di dalam PAS .. Pasukanya seperti Mr Bean, Mat Sabun Al-Khalwati , Mat Kusam adalah pencacai yang sedang dan terus akan memechahbelahkan PAS .. Sedarlah wahai penyokong-penyokong PAS sebelum bencana menimpa parti PAS .. Sebelum Tok Guru Nik Aziz dan Tok Guru Hj Hadi di ganti dengan Tok Guru Anwar, Tok Guru Anbiga dan Karpal yang entah bawa mazhab apa pun tak tau .. Anwar Ibrahim adalah agen yang akan memusnahkan Malaysia dengan pembohongan demi pembohongan untuk menutup salah laku sex .. Anwar orang yang tidak berani mengangkat sumpah laknat sebab dia tau dia memang buat punya.. entahlah aku tak pasti dia ni percaya kat Al-Quran atau tidak .. kalau dia percaya kepada Al_Quran dan dia tak buat salah pasai apa dia tak berani nak angkat sumpah laknat .. dan juga tidak percaya kepada Qada-Qadar Allah SWT .. Kita kena menangkan Barisan Nasional .. UMNO .. kita akan pertahankan PAS daripada di musnahkan oleh PKR ..

Anonymous said...

Malaysia akan hancur tanpa adanya unsur ISLAM (PAS) yang dulu ade description yang baik tapi telah dibabibuta oleh PKR (DAP) aku harap DAP akan hancur.
PAS kene teamwork dengan BN tapi BN
kene ade PM yang pandai agama , tahu mengucap , menutup aurat , tahu rukun islam , tahu adat melayu. kalau ade pemimpin yang macam aku sebut ok ler tapi buat ape ko undi PKR yang ternyata ingin menghapuskan ISLAM dan mungkin juga akan menghancurkan DUNIA(kiamat) sebab kalau ISLAM hancur dunia pun akan hancur JADI sama sama lah kita berdoa , solat 5 waktu , menutup aurat supaya malaysia akan dapat membangun semula. aku tak tulis dalam bahasa inggeris sebab bahasa rasmi malaysia ialah Bahasa Melayu Anuar tengah cuba menghancurkan dunia dengan HIV die tu.

Pilih siapa yang patut (NOT DAP and PKR) (BN pun kena diajar tentang islam supaya islam terus maju)

insidewinme said...

Hari ini kaum Muslimin berada dalam situasi di mana aturan-aturan kafir sedang diterapkan. Maka realitas tanah-tanah Muslim saat ini adalah sebagaimana Rasulullah Saw. di Makkah sebelum Negara Islam didirikan di Madinah. Oleh karena itu, dalam rangka bekerja untuk pendirian Negara Islam, kita perlu mengikuti contoh yang terbangun di dalam Sirah. Dalam memeriksa periode Mekkah, hingga pendirian Negara Islam di Madinah, kita melihat bahwa RasulAllah Saw. melalui beberapa tahap spesifik dan jelas dan mengerjakan beberapa aksi spesifik dalam tahap-tahap itu

SilVerWings2011 said...

kita sebagai orang islam..ambik la pengajaran bahawa melakukan perbuatan seperti anuwar dengan china doll pasti akan dibalas Allah..

SilVerWings2011 said...

anuwar pun satu...umur dah 60 lebih..mengucaplah..sebelum nyawa diambik..tak ingat dunia dah orang tua tu..

Anonymous said...

Kalau betullah si BABI tu HIV+.. kesian Saiful...