Monday, November 12, 2012

I have come to the conclusion Malays are easily tricked!



Mana ada chauvinis Cina DAP buka puasa dengan orang Islam kalau tak pancing undi!?

Pembohongan besar:  Mana pernah Cina buat macam ini dulu kalau tak pancing undi Melayu bodoh!

Melayu, bila chauvinis Cina macam Hannah Yeoh pakai tudung kebaya terus jatuh cinta

The Malays used to believe that Malay unity can never be broken if they maintain total unity via their strong language, culture and adhering to their strong religious belief.  They always subscribe to the adage "United we stand, Divided we fall" well they have appear to have fallen like rotten mangoes from the tree.
Now even their religion is being manipulated by their enemies, they will be so taken by chauvinist-Chinese politician visiting their mosques, they will be so impressed to know there are opposition-Chinese politicians in their mosques pretending to want to know about Islam when we know many of them are a bunch of born-again Christians who have no intention to convert to other religion let alone Islam.
Lee Kuan Yew wore a songkok when campaigning in Malays areas once upon a time, and Tian Chua was seen cutting korban mean at a mosque compound, and they the non-Muslim-opposition politicians are making their rounds of visiting muslim places for worship.
How can this happens?  Well as I said above the Malays are the most easily tricked and manipulated and conned into believing.
They believe Brother Anwar Bin Ibrahim  (BABI) is a saint and that he did not do all the stuff shown on U-tube that he did.
They believe chauvinist-Chinese like LGE and LKS will be looking after their interest and now in Penang they are crying foul, but nobody is listening or care whether they are living on the street and do no have a house....because LGE only looks after the Chinese interest.  If you are angry at my statement don't because you all know I am telling the truth!
Meanwhile, if the Malays still insisted  on being gullible and easily taken they have no one else to blame but themselves.  Wake up please your time is seriously running out!

9 comments:

Anonymous said...

It is all about material gain. The Malay love to be wakil rakyat. Love to wear nice dressing and like to be a lawmaker in parliament and state assembly. Do they really have a brain and do they a hard thinker? Very few . Nice to be greeted like a king or an artist. Love to drive luxury cars. Love to accumulate fortune. Like to travel around Malaysia and overseas. Like to be appointed as director or chairman of GLC even though one never passed LCE or PMR examination. People always say UMNO members are corrupted. We didn’t realise that that PAS leader are even worst nowdays.

Anonymous said...

bila melayu sesama melayu sudah mula perang saudara kerana politik baru semua org padan muka..jgn percaya cakap cina DAP itu semua madu beracun..moyang pun tahu

Anonymous said...

Cina kafir mana boleh makana atau pegang daging korban!!!!!

Anonymous said...

bro..memang ramai melayu yang buta mata buta hati ni, lebih2 lagi dalam Pas tapi mereka ni lebih seronok jadi pencacai najis DAP ni dengan janji pangkat dan wangringgit. Maka bertambahlah baruah-baruah cina gampang ni dikalangan org melayu yang buta kayu ni..

Anonymous said...

pulau selatan menjadi amaran - Tanah Melayu dikaup oleh sepet sengkelet cinapek

kini buat baik dan kaki ampu cina PRC sebab nak mintak perlindungan drp negara Malaysia yang kini semkain maju dan makmur

jutaan rakyat cina PRC dibawa masuk untuk jalinan sedarah sedaging melawan Melayu Malaysia yang kian berpelajaran tinggi dan serba berkebolehan

sebab tu Melayu Islam sengkek TGNA digunakan utk pecah belah kekuatan Melayu Islam Malaysia

Jangan sesekali percaya cina sepet sengkelet

Faisal cina kafir yang kononnya masuk Islam telah menipu puluhan Melayu Islam dipulau kiasu dan melarikan jutaan duit mereka

Jadikan ini sebagai satu amaran

Anonymous said...

Ni lah Malaysia Truly Asia.

Orang rasis dan chauvinis memang buta dan pekak kepada teladan ni semua.

Siapa agaknya yang harus dipanggil ultra-kiasu?

wakakakakaka

Anonymous said...

Well said. We, malay is a bunch of idiots. Full stop!!!

Rais.. said...

well done...bro..your comment really touched me..cause malay don't realised that they're being used..by some cina..please,malay..rise up and show your power..we do have power,but being blind by all those that glitter..but not gold..be like MAT KILAU..

Anonymous said...

PR amat berdendam kesumat akan ekosistem Bangsa Melayu.
Marah dan benci bangsa melayu membara sesudah PRU 12 dan kemengana PR rampas beberapa kerajaan negeri PR semenjak 2008.

Contoh terbaik ialah KM di pulau Mutiara.
Sebagai saorang Kafir melawat pemimpin ugama Islam di Kelantan dan sangat intim demi “the enemy of my enemy is my friend”.

Semua komponen ekosistem Bangsa Melayu ambil iktibar dan berhati hati serta cemburu akan tindak tanduk musuh musuh ekosistem Bangsa Melayu saperti di contoh kan Peminpin DAP .

najib sudah kasi muka berlebihan akan vernakular di Malaysia.
tetapi usaha najib sia sia saja,sebab mereka tidak akan puas hati sehingga ekosistem bangsa Melayu jatuh dan terus lenyap.

ekosistem Bangsa Melayu jatuh bukan kerana ucapan ucapan bodekkan DAP PR kapada melayu ,tetapi akan jatuh kerana pemimpin melayu saperti najib dan muhiyudin ,yang beri jalan,beri kunci, beri muka...
arjuna waspada
changkat lobak.
dapat lesen besar 1M.