Thursday, February 07, 2013

PAS brand of Islam is not Islam, but dangerous ultra-fanatical and scary doctrine!!!

Laki bini macam katun tetapi bahaya bagi negera dan Bangsa Melayu, dan bangsa Cina dan India gunakan saja otak, ya itu kalau ada!Nampak macam Isle suci tapi kapitalis jahat rampas gran tanah ore Melayu Kelate tak fikir dosa!


Fahaman Islam PAS cuma satu sahaja parti munafik in di tubuh kan dengan satu falsafah sahaja: ia itu untuk menguasi tubuh wanita.
Islam tulin mengatakan penganut harus lah menaham nafsu, jangan laki laki PAS pakai kain tapi tak pakai seluar dalam, nampak saja rambut perempuan nak fikir merogol.
Pemimpin PAS macam Nik Aziz dan Hadi Awang dan Mat Sabu ada lah  mereka, kalau tidak ahli politik, yang pandai menjual minyak urut, dan menipu orang Melayu, terutama kaum wanita.
Saya juga di beri tahu bahawa isteri Nik Aziz, Tuan Sabariah, banyak menyimpam gran tanah orang miskin Kelantan yang meminjam duit dengan beliau. Gran tanah ni bertimbun timbun di rumah nya.
Harap mereka yang tidak dapat ambil balik gran tanah mereka untuk pergi mengadu kepada Tok Pa (Musatapa  Mohamed) inshallah dapat di tolong.
Nik Aziz ni dan parti Islam (konon nya parti Islam tetapi tidak) tergamak bersengkokol  Cina DAP semamta mata dengan tujuan untuk menjadi kuasa memerintah negara.
Sejarah PAS di ujudkan ada lah untuk mementang orang Malaysia kaum lain untuk berkongsi kuasa.
Fikir lah sendiri!

No comments: