Thursday, May 02, 2013

Sumpah laknat Saiful di hadapan Kaabah, di Makkah...






Setakat ini Brader Anwar Bin Ibrahim (BABI) belum pernah membuat sumpah laknat yang beliau samemang nya bukan saorang kaki liwat, yang salah dari sisi undang undang Islam.
Tetapi Saiful telah membuat sumpah ini dua kali satu di masjid Wilayah dan satu lagi di Makkah.
Ayah kandung Saiful yang pernah  membuat akuan yang anak nya membohong kepada masyarakat Malaysia mengatakan dia nys tidak pernah di liwati oleh BABI, kemudian salepas itu bapa nya diserang sakit jantung.
Baru baru ini ayah kandung Saiful telah menarik balek dakwaan dan medngesahkan bahawasa anak beliau memang di liwat oleh ketua pembangkang Pakatan.
Fikir lah sabelum mengundi ya!!

16 comments:

Rizwan said...

dear magpie,

cue the following keywords from pakatan:

green screen background, saiful too big compared to the arabs, looks like an adobe premier job,

i have lost faith for humanity in malaysia...

Anonymous said...

Saudar Saudara Sekelian ,

Sila baca Malaysia Today. 1MDB telah 'Float Bond" 3.5 Billion bayar commission 3.1% kepada intutisi Kewangan Goldman di US . Korea Development Bank Float Bond US500 Million bayar commission 0.3% Macam mana ini. Bila bond besar percentage commission mesti kechil Dan bila bond kecil percentage commission mesti besar.

Anonymous said...

Anwar tak berani sumpah punya. Setiausaha Agong PAS pun tak berani. Rakyat marhaen yang lurus, jujur dan tak terjangkit nafsu FIRAUN je boleh.


Anonymous said...

Komen ustaz zamri yang biasa mgendalikan urusan haji terhadap sumpah laknat saiful...

Saiful Bukhari anak Azlan Lazim bersumpah laknat di Multazam Ustaz! Habislah kita ..... Kata seorang sahabat.

Bro relaks laaa.. Itu super-imposed la bro. Kenapa? Tubuh si Saiful langsung tak bergoyang ketika sumpah-sumpahnya itu dibaca. Mustahil dalam suasana sekarang kita boleh berdiri tegak seperti si Saiful ni di sisi Kaabah apalagi di sisi Multazam.

Seterusnya dia juga tersalah langkah imposed gambar di depan Hijr Ismail kerana tiba-tiba timbul gambar Maqam Ibrahim di sebelah belakang dari kiri bahu si Saiful. Kalau betul dia berdiri di hadapan Multazam sepatutnya Maqam Ibrahim berada di sebelah kanan bahu Si Saiful dan kamera pula di sebelah kiri bahu dia. perhatikan betul-betul Maqam Ibrahim pula bergerak. Mengesahkan lagi gambar super imposed. Wallahualam.

Anonymous said...

Bapak Saiful tu takleh pakai betul le...kenapa le dia tak kekal je dalm PKR bersama Anwar...

Anonymous said...

Saiful swearing in front of the Kaabah is no different from the thief who goes to mosque to steal shoes!

Politicing the Holy Kaabah is the Ultimate in UMNO Malay Despicability!!




Joe Black

Anonymous said...

Video is real and why didnt Anwar did the same, if it is a fake one, to show to Malaysians he is a straight guy, I am sure the "cynical" commentors on Saiful faking the video were sent by Opposition Red Bean sybertroopers based at Concorde Hotel and Komtar in Penang!

A Believer!

Anonymous said...

Rizwan and Joe Black I, we, believe both of you are chauvinist Chinese of the Red Bean MF who menyamar as or sound like Melayu, when we know you are not! We and many others believe in Saiful for what he did in Mekah!
And Anwar Ibrahim with his vast financial resources could have made a similar "blue screen fake" like Saiful as implied, but even that he did not!

Petai Hijau!

Anonymous said...

He has the right to swear whereever he wants, however he wants but the right to be convinced remain entirely on us.

I was just wandering, it seems the Ka'abah moves from the background while he was standing still, doesn't look like he change his position or focus of his "handphone" focus at all. Very much like a tamil movie scene to me. That brings doubt, wasn't it? So?

Rizwan said...

Dear Petai Hijau,

Aku bukannye tentera kacang merah tu bai. I typed in a sarcastic manner, pre-empting what the pakatan buffoon akan reply...

baca betol2 la bang...

Anonymous said...

Rizwan, I read and apologise to you for not reading your comment well!

Petai Hijau!

Anonymous said...

Talking about thieves who go to mosques to steal shoes, that reminds me of DAP Chinese non muslims who go to mosques and preach to PAS people with Quran verses.

What can I say, PAS followers are brain dead people anyway.



Wahub Udin said...

Ini kali lah!

Anonymous said...

Ini Kali-mullah lah!

Wahub Udin!

Gong Tua Tai said...

Kali ini lah!

Anonymous said...

Trick mcm ni dibuat guna software adobe after effect, buka youtube search adobe after effect green screen & motion tracker tutorial. Jom kita ramai2 musnahkan harapan terakhir fitnah dajjal saiful ni.